• ПРОГРАМА
 • ПАКЕТНИ ЦЕНИ
 • ВКЛЮЧВА
 • НЕ ВКЛЮЧВА
 • УСЛОВИЯ
Програма
 
Добре дошли в Ямайка!
Ако знаете, че слънцето целогодишно целува пясъчните плажове, чували сте за официалното питие на Ямайка - рома, за регето и кафето, значи не знаете още много за най-големият карибски остров, където официален език е английският.
Milk River Bath е горещ минерален извор, който се слави като най-богатото на минерали спа в света.
Прекрасният плаж и непрестанният нощен живот са превърнали Монтего Бей или Мо Бей в едно от най-известните места за почивка в света. Еднакво привлекателен е както за богати и прочути личности, така и за обикновени посетители.
 
 
ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА 9 ДНИ / 7 НОЩУВКИ
Полети всяка неделя от 30.06 до 27.10 ( включително )

Първи ден

Директен полет От Милано Малпенса до Монтего Бей с АК“Neos” в 13:00ч. Пристигане на остров Монтего Бей в 19:30ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.

Втори ден

Закуска. Свободно време. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Reggae & Culture (Bob Marley)
След края на обиколката по брега ще се изкачите до красивото село Найн Майлс. То е разположено в енорията Св. Анн (наричана още енория „Хардин де Ямайка“ заради красивата си природа. На това място се намира гроба на Боб Марли. Ще посетите родната къща на легендарния реге певец, където екскурзовода ще Ви разкаже накратко за неговия живот до началото на музикалната му кариера.

Нощувка.
 
Трети ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия срещу допълнително заплащане – водопадите на Дънс Ривър. Това е една от най-посещаваните атракции на Ямайка. Ще се изкачите на височина около 183 м. за да се насладите на това произведение на майката природа, представляващо варовикови скали и стичащи се по тях водопади. Можете да се разходите по тях и усетите преминаващата водна струя през краката ви, преди да се влее в океана. На връщане ще можете да се насладите на малки басейни с прозрачни води. През цялото време ще се откриват пред Вас чудесни възможности за прекрасни снимки.
Нощувка.

Четвърти ден
Закуска. Свободно време или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Парти на катамаран, шнорхелинг и водопадите Дънс Ривър
Приключението Ви започва от красивия плаж Махогани и качването на борда на катамарана. Под звуците на реге ще можете да опитате различни освежаващи плодови напитки и да се гмурнете с шнорхел и да наблюдавате отблизо красивия коралов риф. Докато плавате на борда на катамарана ще имате уникалната възможност да наблюдавате спиращи дъха пейзажи. Кратка спирка в подножието на известните водопади на Дънс Ривър, от където ще бъдете съпроводени от опитни водачи до най-високия измежду тях (183м.)
Нощувка.

Пети ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Обиколка на Кингстън и музея на Боб Марли.
Отпътуване от хотела. Ще преминете по северното крайбрежие на острова преди да навлезете във вътрешността на острова. Кратка спирка за посещение на старата столица, носеща в днешно време името Плаза. Ще имате възможността да се насладите на едни от най-красивите архитектурни шедьоври на грузинската архитектура в региона – King House, Rodney Memorial Building, старата Съдебна Палата, старото Народно Събрание и Колонадата. В Кингстън се отличават Beverly Hills, статуята на Боб Марли, Националния стадион, и Емансипасион Парк. По време на обиколката ще имате време за фотопауза. Ще посетите едно от най-елегантните имения датиращо и обзаведено в стила от XIX век. Ще посетите също така и музея на Боб Марли и ще се запознаете отблизо с живота на звездата на реге музиката.
Нощувка.

Шести ден
Закуска. Свободно време. Свободно време за плаж или възможност за допълнителна екскурзия – Светлинна лагуна.
Ще имате възможността да се насладите една красива вечер в Светлинната лагуна, заобиколена от мангрови гори, дом на милиони микроскопични организми. Именно те излъчват флуоресцентна светлина, когато са обезпокоени и придават на лагуната приказен вид. По време на плуване или допир до повърхността на водата, тя добива своя красив неонов цвят. Флуоресценцията е толкова отчетлива, че докато плуват рибите можете да ги сравните с движещи се звезди. Това явление може да се наблюдава само на четири места по света. Светлинната лагуна в Ямайка се счита за най-доброто място за наблюдаване на това невероятно явление.
Нощувка.

Седми ден
Закуска. Свободно време за плаж и почивка.
Нощувка.

Осми ден

Закуска, освобождаване на стаите на обяд и трансфер до летището за полет до Милано Малпенса в 21:00ч.

Девети ден

Пристигане в Милано в 13:30ч.


абележка: Моля, имайте предвид, че дните на провеждането на допълнителните екскурзии, както и включените обекти за посещение, подлежи на потвърждение от местния туроператор на място след пристигане.

BAHIA PRINCIPE GRAND JAMAICA 5*/ ALL INCLUSIVE/ Junior Suite Superior

 

Възрастен в двойна стая

Единична стая

Трети възрастен в двойна стая

Дете до 12 години настанено в двойна стая

3200 евро/ 6259 лева

3721 евро/ 7278 лева

 

3042 евро/ 5950 лв;

 

 

2000 евро/ 3912 лв;

 

 

Цената включва:

 • Самолетен билет за полет Милано Малпенса – Монтего Бей – Милано Малпенса с включени летищни такси и багаж в размер на 20кг.на човек;
 • 7 нощувки в избраният от вас хотел;
 • Индивидуален трансфер летище – хотел - летище;
 • Медицинска застраховка с Ковид покритие с покритие 10 000 евро;

.

Цената не включва:

 • Полет София – Милано – София;
 • Евентуални нощувки в Милано;
 • Допълнителни екскурзии на място;
 • Услуги, които не са упоменати като включени в програмата;
 • Разходи от личен характер ;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването

.

Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Депозит в размер на 50% от пакетната цена. Доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване.

Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от страна на ТО.
Няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до Бахамските острови.

Самолетните билети по маршрут Милано – Насау – Милано подлежат на незабавна неустойка след сключване на договора и превод на депозита;
Хотелско настаняване и трансфери:
До 90 работни дни от датата на заминаване – без неустойка;
От 89 работни дни до 46 дни – 50 % от пакетната цена;
От 45 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването.

При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения вследствие на епидемиологична обстановка, свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер, в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.