• ПРОГРАМА
 • ПАКЕТНИ ЦЕНИ
 • ВКЛЮЧВА
 • НЕ ВКЛЮЧВА
 • УСЛОВИЯ

          Имаме удоволствието да ви предложим нашата Специална Оферта за остров Бали
- малкият остров с голямо сърце!

Бали е смятан за едно от най-красивите места в света. С десетките си хиляди храмове и пагоди Бали е известен още като „Острова на хилядата храма“!

 Програма :

 

Първи Ден
Заминаване от летище София в 21:40 ч за Истанбул с Турски авиолинии. Пристигане на летището в Истанбул в 23:05 ч. Кратък престой на летището, след което полет за Денпасар в 01:20 ( след полунощ ).

Втори Ден
Пристигане в Денпасар в 19:30ч. Посрещане и трансфер от летището до избрания от Вас хотел. Настаняване и нощувка.

Трети ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или възможност за полудневна екскурзия до храма Улувату и посещение на традиционния танцов спектакъл „Kecak Dance “ с включена вечеря ( срещу допълнително заплащане от 60 евро на човек ).
По време на тази полудневна обиколка ще разгледате невероятния храм Улувату намиращ се на скала извисяваща се на 100 метра навътре в океана. Името Улувату е съчетание от две думи – „улу“ – край и „вату“ – камък, тоест - храм, стоящ на края на камъка. Храмът и околността са дом на стотици маймуни, които се считат за пазители на местните жители. Именно на това внушително място залезът е едно от най-вълнуващите преживявания. След залез слънце ще се насладим на най-популярния и мистичен балинезийски танц, Kecak, който е основан на сюжет от известния индийски епос „Рамаяна“. Ще завършим вечерта с вкусна вечеря от морски дарове в залива „Jimbaran Bay”. Нощувка.

Четвърти ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка възможност за полудневна екскурзия до Убуд ( срещу допълнително заплащане от 40 евро )
Сутринта отпътуване до „културното сърце“ на Бали, Убуд. По пътя ще спрем в района на Tegalalang, за да видим невероятните оризови тераси в Бали, красиво “подредени” от природата. След това продължаваме по живописното шосе през Petulu, за да стигнем до централната част на Убуд – където ще видим двореца в който се намира Кралското семейство. През нощта градините на двореца се използват за организиране на някои от най-важните танци в Бали, като например Legong Dance, Barong Dance, Ramayana и Балета Махабрата. В непосредствена близост до двореца се намира най-артистичния пазар на Убуд. Тук, разхождайки се ще видим много балийски изделия и текстил и ще имаме възможност да си закупим сувенири. Накрая ще завършим с кратка обиколка на маймунската гора - дом на дългоопашати макаци. Връщане обратно в хотела. Нощувка.

Пети ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или въможност за полудневна екскурзия до храмовете „Улун Дану Братан” и „Пура Танах Лот“ с включен обяд ( срещу допълнително заплащане от 55 евро на човек ).
По време на тази екскурзия ще имате възможност д асе докоснете до най-значимия храм не само в район Белутул, но и в цяла Индонезия – „Улун Дану Братан“, който е един от символите на остров Бали. Храмът е разположен на 1200 метра над морското равнище на бреговете на езерото Братан, чийто води се считат за свещени. Изграден през 1663 год., храмът се е използвал за церемониални жертовприношения в чест на балийската богиня на водата, езерата и реките Деви Дану. Обяд включен в цената.
Продължаваме към „Танах Лот“ – действащ хиндуистки храм, една от основните забележителности на острова и популярно туристическо място. Името му означава „Земя в морето“ – построен е върху скала в морето, близо до брега на океана. Със сушата го свързва пътека от кръгли камъни и фин пясък, по която може да се премине само по време на отлив. Само вярващи хора могат да се качат по стълбата, изрязана в скалата и да влязат в храма. На туристите се разрешава достъп само до долната част на скала. Връщане обратно в хотела. Нощувка.

Шести ден
Закуска.Свободно време за пълноценна почивка или възможност за посещение на Североизточната част на остров Бали: Кинтамани, Батур и Тампаксиринг. Целодневна екскурзия с включен обяд( срещу допълнително заплащане от 55 евро на човек ).
Областта Кинтамани е разположена на 1470 м над морското равнище, на 6 км от действащия вулкан Гунунг Батур. Село Батур е известно с храмовия комплекс, посветен на богинята на водата – „Пура Улун Дану Батур“, който е вторият по важност за жителите на острова след „Пура Бесаких“. Още от самото си създаване през 11 в. храмът и селото се намирали под кадерата, в подножието на вулкана. При разрушително изригване на Батур през 1917 г. били опустошени 65 хиляди къщи и 2500 храма в района. Единствено храмът „Пура Улун Дану Батур“ бил непокътнат. Местните жители приели това за поличба и отново построили селото на същото място. Няколко години по-късно обаче при ново изригване лавата заляла целия комплекс, само пагодата на водната богиня била пощадена от огнената стихия. Селяните преместили светинята на най-високия и отдалечен край на калдерата и изградили днешния храм и ново село. Обяд в местен ресторант. Следобед отпътуване към Тампаксиринг – в близост до градчето се намира храмът „Пура Тирта Емпул” – един от най-значимите храмове на острова, известен с изворната си вода, която според вярванията на хиндуистите очиства тялото и душата. Храмът е основан около голям подземен водоизточник през 962 г. В двора му има два големи басейна със светена вода, където се извършват ритуали по пречистване и опрощаване на грехове. Територията на храмовия комплекс е много красива – наоколо расте пищна зеленина, сред която са изградени 20 богато украсени павилиона, посветени на различни богове. Връщане в хотела.

Седми ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или възможност за целодневен круиз до остров Лембонган на борда на катамарана „Бали Хей“ ( срещу допълнително заплащане от 115 евро на човек с включен обяд).
Днешния ден е посветен на негово величество „Индийския океан“ . Ден за забавления, плаж, гмуркане и наблюдаване на красивите коралови рифове и пътрия подводен свят в залива около острова. След не повече от 60 минути ще пристигнем на Лембонган - остров, заобиколен от мангрова растителност, палми и бели пясъчни плажове. Нощувка.

Осми ден
Закуска. Свободно време. Нощувка.

Девети ден
Закуска. Свободно време . Нощувка.

Десети ден
Закуска. Свободно време . Нощувка.

Единадесети ден
Закуска. Свободно време за почивка или разходка. Освобождаване на стаята около обяд(12:00 ч) . Свободно време. Трансфер до летището за полет до Истанбул в 21:00ч.

Дванадесети ден
Кацане на летище Истанбул в 05:25. Кратък престой и полет за София в 07:45. Кацане на летище София в 09:05


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ :

СОФИЯ ИСТАНБУЛ           2140 2305

ИСТАНБУЛ ДЕНПАСАР   0120 1930

ДЕНПАСАР ИСТАНБУЛ     2100 0525 +1

ИСТАНБУЛ СОФИЯ           0745 0905

* Цена за единична стая, трети възрастен или дете – на запитване *

ХОТЕЛ Възрастен в двойна стая
BW PREMIER AGUNG RESORT UBUD
Deluxe Room
Закуска
1042 евро / 2038 лева
CALMA UBUD
Superior Room
Закуска
1242 евро / 2429 лева
ТHE ALENA RESORT UBUD
Deluxe Room
Закуска
1285 евро / 2513 лева
АMADEA RESORT & VILLAS SEMINYAK
Deluxe Room
Закуска
1247 евро / 2439 лева
COURTYARD BY MARRIOTT BALI SEMINYAK
Deluxe Room Pool View
Закуска
1346 евро /  2633 лева
ROYAL BEACH SEMINYAK
Superior Room
Закуска
1384eвро/ 2707 лева
BLUE KARMA RESORT
Deluxe Room
Закуска
1526 евро /  2985 лева
ANANTARA SEMINYAK
Suite
Закуска
1920  евро / 3757 лева
   

Допълнителни екскурзии срещу доплащане:

 • Възможност за полудневна екскурзия до храма Улувату и посещение на традиционния танцов спектакъл „Kecak Dance “ с включена вечеря
  (срещу допълнително заплащане от 60 евро на човек)
 • Полудневна екскурзия до Убуд
  (срещу допълнително заплащане от 40 евро на човек)
 • Полудневна екскурзия до храмовете „Улун Дану Братан” и „Пура Танах Лот“ с включен обяд
  (срещу допълнително заплащане от 55 евро на човек )
 • Североизточната част на остров Бали: Кинтамани, Батур и Тампаксиринг. Целодневна екскурзия с включен обяд
  (срещу допълнително заплащане от 55 евро на човек)
 • Възможност за целодневен круиз до остров Лембонган на борда на катамарана „Бали Хей“
  (срещу допълнително заплащане от 115 евро на човек с включен обяд)

 

ЦЕНАТА E НА ЧОВЕК И ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет за полет София-Бали-София с АК "Turkish Airlines" с включени летищни такси и чекиран багаж до 40кг разпределен в 2 парчета или един с максимално тегло от 32кг;
 • 9 нощувки на съответната база в избрания хотел;
 • Трансфер летище-хотел-летище;
 • Медицинска застраховка с 10000 евро покритие

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Допълнителни екскурзии на място
 • Услуги, които не са упоменати като включени за съответния хотел
 • Разходи от личен характер

Допълнителни екскурзии срещу доплащане:

 • Възможност за полудневна екскурзия до храма Улувату и посещение на традиционния танцов спектакъл „Kecak Dance “ с включена вечеря
  (срещу допълнително заплащане от 60 евро на човек)
 • Полудневна екскурзия до Убуд
  (срещу допълнително заплащане от 40 евро на човек)
 • Полудневна екскурзия до храмовете „Улун Дану Братан” и „Пура Танах Лот“ с включен обяд
  (срещу допълнително заплащане от 55 евро на човек )
 • Североизточната част на остров Бали: Кинтамани, Батур и Тампаксиринг. Целодневна екскурзия с включен обяд
  (срещу допълнително заплащане от 55 евро на човек)
 • Възможност за целодневен круиз до остров Лембонган на борда на катамарана „Бали Хей“
  (срещу допълнително заплащане от 115 евро на човек с включен обяд)

 При записване се внася депозит от 30 % oт пакетната цена, а пълно плащане се прави 60 дни преди тръгване.
 Офертата важи при минимум 12 туриста.
 Краен срок за уведомление за събран минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 30 дни преди заминаването.
 Хотелите са на база заяка -потвърждение
 Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
 Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.70 лв. и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане.
 Туроперторът си запазва правото на промяна на обявените хотели по програмата с хотели от същата категоризация, идентични по качество.

 До 60-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит, изискуем от авиокомпанията, като неустойка за анулирания самолетен билет;
 между 60-ия и 20-ия ден се удържат 70% от стойността на ТП
 при по-малко от 20 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията.