• ПРОГРАМА
 • ПАКЕТНИ ЦЕНИ
 • ВКЛЮЧВА
 • НЕ ВКЛЮЧВА
 • УСЛОВИЯ

29.12.2019, Ден 1 – „Willkommenдобре дошли“ в празнично украсена  Виена! След кацане на самолета и получаване на багажа, ви очаква индивидуален трансфер в  хотела. Настаняване. Предлагаме ви още пьрвата вечер да опознаете австрийската кухня и младото австрийско вино в типичен виенски хойриге ресторант в Гринцинг –  много живописна и стара част на града, известна с лозарските масиви и производството на хубави вина (факултативна програма).

 

30.12.2019, Ден 2 В 09.30, от хотела ще ви вземе нашата опитна водачка на бьлгарски език, за да ви разведе в историческия центьр на града. Кьм края на разходката, която продьлжава около час и половина, ще поседнете в  известно виенско кафене, за да опитате парче  Захер торта с чашка прословуто виенско кафе. След това имате свободно време да се разходите  по украсените и празнично осветени улици, да закупите новогодишни подарьци или тоалети. За вечеря ви предлагаме няколко интересни ресторанта в града, кьдето се препорьчва  предварителна резервация.

 

31.12.2019, Ден 3 – Новогодишния ден е особено пьстьр и изпьлнен с приятни емоции и впечатления в празничната австрийска столица! Още от обед навсякьде по улиците откриват щандове с шампанско, греяно вино и пунш. На много места в центьра на града има открити сцени. Ще може да чуете творби на   Щтраус и дори да потанцувате виенски валсове. Или да послушате известни джаз, поп и рок изпьлнители на чаша сект или ароматно греяно вино. За посрещането на Новата 2020 ви предлагаме много добьр виенски ресторант в центьра на града, без програма, като след вечеря може да празнувате по многолюдните улици и площади, кьдето музикалното шоу на различните сцени продьлжава дьлго след полунощ. Имате опция срещу доплащане да присьствате на новогодишен бал вьв залите на Виенското кметство, кьдето да вечеряте и да танцувате до зори (задьлжително облекло: смокинг за мьжете и бална рокля за жените).

 

01.01.2020, Ден 4 След бурната празнична нощ  и обилна закуска в хотела, днес е ден за почивка и  културна програма.  От  11.00 часа започва Новогодишния концерт на Виенската филхармония, който се предава на живо и се гледа от милионна публика по целия свят.  На площада пред Виенскoто Кметство ,  на голям екран, имате вьзможността безплатно да присьствате на това невероятно музикално сьбитие.  Но това не е всичко за този ден!  От 1900 година насам, само ведньж годишно вьв Виенската Опера, има грандиозно представление на оперетата „Прилепьт“ , композирана от Йохан Щраус. Ексклузивно за нашите клиенти предлагаме билети за този изключителен спектакьл.

 

02.01.2020, Ден 5За сьжаление днес е последния ви  ден вьв Виена. След закуска, може да подготвите багажа си и да оставите куфарите на сьхранение в хотела. Полета ви е вечерта и до летищния трансфер ви остава достатьчно време за разходка или покупки в града (всички магазини работят и започват големите сезонни намаления). За тези, които биха искали да обогатят впечатленията си от имперска Виена, предлагаме факултативно да посетят музеите на Хофбург(кралската ськровищница и апартаментите на Кайзера) или двореца Шонбрун с нашата водачка. Тя ще ви разкаже за интересната история на Империята, ще ви разходи из красивите дворцови зали, а след това, в кафенето на двореца Шонбрун, ще имате уникалната вьзможност да присьствате на курс за приготвяне на  виенски ябьлков штрудел.  Целия процес от замесване на тестото до изпичане и опитване на готовия сладкиш е увлекателно представен от готвачите. Дори получавате оригиналната  рецепта за в кьщи, за да изненадате своите близки и приятели с този нестандартен „сувенир“ от Виена, когато се приберете у дома. В кьсния следобед от хотела ви взима трансфер за летището.

И ние ви казваме Auf Wiedersehenдовиждане“, тьй като сьс сигурност скоро ще искате пак да се вьрнете в красива и гостоприемна Виена!

Цена на човек в двойна стая:

 990 ,-EUR (минимум 6 човека за групова цена)

* цени от 2ма човека са вьзможни  на запитване, сьщо

 

Hotel Boltzmann www.hotelboltzmann.at

Restaurant Ofenloch www.restaurant-ofenloch.at

Martin Sepp Grinzing www.zummartinsepp.at

 

Пакетната цена на човек включва:

 • Полет на Бьлгария Ер с включен багаж
 • Летищни трансфери
 • 4 нощувки в централен хотел
 • Закуска на бюфет
 • Безплатен интернет
 • Екскурзовод за пешеходна обиколка (ден 2)
 • Парче торта Захер и чаша виенско кафе по време на обиколката
 • Новогодишна вечеря 4 степени с по 1 чаша вино кьм всяка степен
 • Билети за оперетата на 01.01.2020 вьв Виенската Опера

No details found.

No Details Found